Una foto esdevé real quan la pots tocar.

Actualment guardem milers de fotos en ordinadors, discs durs, núvols, etc…
Jo he decidit que vull tocar-les, que algunes, les vull veure quan entro a casa meva, o quan me’n vaig a dormir, vull que acompanyin el meu dia a dia i d’altres vull tenir-les guardades en un àlbum perquè de tant en tant m’agrada fullejar-lo i recordar moments.
I això pren més importància si teniu canalla, han de poder tocar i manipular les fotos.
Més endavant us aniré recomanant webs on encarregar vosaltres mateixos les vostres fotografies o fer els vostres àlbums.
De moment us deixo amb la meva tria, la que tinc disponible pels meus clients, tots són productes escollits amb criteri, alguns fins i tot utilitzen impressions ecològiques i sostenibles amb el medi ambient.
Espero que us agradi!