Reserves

Tardor

Com cada any, us proposo la tardor com a decorat natural. Tant el paisatge com la llum és perfecte per tenir una sessió de fotos familiar a l’aire lliure.
La localització és al Castell del Remei, que és un espai que ens ofereix racons preciosos en aquesta època de l’any.
Per tal de traure tot el partit que ens dona l’ocasió, us recomano que la roba que porteu sigui en tons: grocs, blancs, negres, verds, marrons, mostassa o negres.
A poder ser sense estampats i guardant sempre una mica d’harmonia entre els membres de la família.
En cas de voler aprofitar aquesta sessió per fer la foto per desitjar Bones Festes, sempre tinc algun element per donar-hi un toc més nadalenc!

El caliu de Nadal

Aquest any, he dissenyat un únic escenari que captura l’essència de la llar durant aquesta temporada tan especial: El Caliu de Nadal. És perfecte per a infants i joves de totes les edats i, és clar, les mares i els pares també hi tenen lloc. Pel que fa als tons de la roba, us suggereixo optar per colors càlids com crus, terres i verds suaus, que harmonitzaran perfectament amb l’ambient. No oblideu anar descalços o amb mitjons per capturar la intimitat i calidesa d’aquesta escena tan especial! Per un tast del que us espera, feu un cop d’ull al meu Instagram, @nuriaboleda_fotografia, on trobareu algunes prèvies d’El Caliu de Nadal.
Loading...