Condicions de venda

Condicions i procés de compra, pagament i política de devolucions

Procés de compra

A la www.nuriaboleda.com es poden adquirir impressions de fotografies fetes per NÚRIA BOLEDA i xecs regal de sessions fotogràfiques.

Per comprar a www.nuriaboleda.com no és necessari registrar-te com a usuari. En cas que et vulguis registrar, hauràs d’omplir el formulari d’accés.
Per comprar, un cop dins la www.nuriaboleda.com, ves a l’apartat botiga i selecciona el producte escollit.
En la compra d’impressió d’imatges, si el producte escollit té opcions de mida, selecciona la mida. A continuació indica de quina/es imatge/s (número de l’arxiu fotogràfic de les que el client ja disposa) i indica la quantitat. Per finalitzar clica afegir al cistell.
En la compra de xecs regal, un cop escollit, indica la quantitat i clica afegir al cistell.

Un cop afegits tots els productes al cistell de compra ja pots procedir a finalitzar la compra i fer el pagament.

Revisa bé les opcions de productes escollits, ja que, en el cas de les impressions de fotografies no s’acceptaran devolucions, ja que es tracta de productes personalitzats.

Entrega dels productes

En el cas dels xecs regal, cal escollir la forma de rebre el xec regal: o en format digital (rebràs un enllaç per poder-lo descarregar digitalment) o en format paper, que caldrà recollir a l’estudi de NÚRIA BOLEDA.

En el cas d’impressió d’imatges la ÚNICA FORMA D’ENTREGA és la recollida personalment a l’estudi de NÚRIA BOLEDA, no és faran enviaments.

Per passar a recollir la teva comanda a l’estudi de NÚRIA BOLEDA, prèviament rebràs un mail indicant els horaris per poder recollir la teva comanda.

Procés de pagament

Un cop revisat el cistell de compra ja pots fer el pagament clicant a l’apartat de procedir al pagament.
Previ a les dades de pagament, cal omplir les dades del comprador segons el formulari.
Seguidament triarem la forma de pagament entre transferència bancària o targeta, acceptarem les presents condicions de compra i procedirem al pagament un cop marcat el realitzar la comanda.

Entrega dels productes

En el cas dels xec regal comprats en format digital, el comprador rebrà un correu amb el document o l’enllaç per descarregar el producte.

En el cas de xec en format paper i de les impressions d’imatges, un cop finalitzada la comanda, el comprador rebrà un mail de confirmació de la compra realitzada. El temps d’entrega d’aquests productes pot oscil·lar entre 10 i 15 dies hàbils.
Quan la comanda estigui preparada per recollir a l’estudi, el comprador rebrà un correu electrònic indicant-li els horaris per passar a recollir-la.


Condicions i polítiques de devolució

Cap dels productes impresos tindrà dret a devolució, ja que es tracta de productes personalitzats, amb la única excepció que hi hagués algun defecte d’impressió o desperfecte en el producte final. Si es dona aquesta circumstància, es manifestarà en el mateix moment de l’entrega del producte i NÚRIA BOLEDA procedirà a la reposició del producte o a la devolució de l’import del mateix, segons es convingui amb el comprador. No s’admetrà cap reclamació per desperfectes o defectes d’impressió quan el producte ja hagi sortit ja de l’estudi de NÚRIA BOLEDA.

En el cas dels xec regal, en cas que el comprador volgués desistir de la compra o canviar el tipus de xec regal, tindrà un termini màxim de 14 dies naturals, sempre i quan no s’hagi utilitzat ja el xec regal. Per fer aquest canvi o devolució cal contactar amb NÚRIA BOLEDA dins el termini dels 14 dies naturals des de la data de la compra, a través del mail de contacte hola@nuriaboleda.com