Retrat corporatiu

Realitzo retrats personalitats a cada tipus d’empresa o negoci. Trobar el punt d’equilibri entre la formalitat que requereix aquest tipus de fotografia i mostrar el que realment sou i ofereriu és el meu objectiu.

Parlarem de com és la vostra feina, per poder centrar la mirada en la vostra manera particular de realitzar-la. Farem una tria de la roba i l’estil més adequat a la vostra imatge corporativa.

Els colors són un aspecte important en la fotografia de retrat corporatiu, busquem la manera d’incloure en la imatge els colors de la vostra marca personal. Escollir les localitzacions també és una part essencial a l’hora de planificar la sessió.

Per això, primer de tot fem una petita entrevista on treballem aspectes com què voleu transmetre, si voleu que les imatges a part de ser un retrat, expliquin més coses de la vostra feina i definim l’espai que més funciona per la imatge que voleu projectar.

Aquí us mostro dues sessions: la de l’Ester a l’estudi i la de la Mercè d’exterior.

L’Ester Gilabert és coach especialitzada en separacions i divorcis. Les fotos d’estudi ens van permetre fer un retrat proper i plasmar el seu estil directe, fresc i resolutiu. En aquest cas la roba va en concordança als seus colors corporatius. Vam escollir l’estudi perquè buscàvem una imatge neutra de fons, així les imatges les podem utilitzar durant més temps, ja que un fons blanc sempre està de moda.

La Mercè Carbonell és dietista nutricionista. El seu treball gira entorn a les dietes d’aprimament, la diabetes, el colesterol, els problemes digestius, les dietes veganes, a pautes alimentàries per esportistes i a xerrades i tallers de cuina. Per realitzar el seu retrat vam escollir l’exterior per transmetre els valors en els què es basa: naturalitat i hàbits saludables, tot utilitzant elements que ens parlen de la seva feina.

Si us interessa podeu trobar-les als seus respectius links:

https://www.estergilabert.com/

https://mcarbonell25344.wixsite.com/versiosana