Galetes bones, fetes per bones persones

Avui dedico l’entrada del blog al Rosal i he titulat l’article amb el seu lema, em sembla que descriu a la perfecció el que s’hi fa allí.

El primer que faré és convidar-vos a visitar el seu web, veureu i llegireu de la seva mà “que s’hi cou”. Absolutament recomanable i si encara no ho heu fet, no tardeu en tastar alguna de les seves galetes! Gaudireu d’allò més perquè són boníssimes i entrareu a formar part d’una família de Bones Persones.

El Rosal i Jo

Aquest és un blog d’una fotògrafa professional i sempre s’hi acaba parlant de fotografia, com és normal…

Algunes de les fotos que trobareu al seu web són meves, i ara sí, començo amb el que us volia explicar:

Fa uns 7 o 8 anys que treballo amb el Rosal, sempre hem fet fotografia de producte. L’origen estaria en el moment que varen presentar els seus lots de Nadal amb un nou packaging, aquestes van ser les primeres fotos.

El temps ens va portar a fotografies més tipus bodegó, és a dir, on hi ha quelcom més que adorna una mica el producte i el posa en escena, el que seria una mica d’atrezzo, però he de dir que en aquest cas, el producte és súper visual i molt atraient per si sol. Ja veieu en les fotos que acompanyen aquestes línies que no sobrecarreguem massa les composicions, el protagonisme se l’endú totalment la galeta.

Es tracta de sessions molt boniques, el producte és excel·lent per fotografiar i és clar… sempre cau algun tast….

Col·laboració amb Associació Alba i Laumont

Darrerament, en un projecte magnífic dut a terme per l’Associació Alba, vaig tenir la sort de poder col·laborar en l’elaboració del seu calendari solidari 2020 juntament amb Laumont. Es va tractar de fotografies molt diferents, però de nou van aconseguir omplir moltíssim la meva trajectòria personal com a fotògrafa.

Gràcies per confiar en mi!

Gràcies per llegir-me, segueixen unes quantes fotos que espero que gaudiu mirant!

 

Rosa de xocolata El Rosal. Núria BoledaRosa de xocolata El Rosal. Núria Boleda

 

Rosa de xocolata El Rosal. Núria Boleda

         Una de les fotos que apareixen en el calendari solidari de l’Associació Alba de 2020