Bio

Des de ja fa anys em dedico professionalment a la fotografia. Sempre m’ha agradat mirar la vida des de diferents punts de vista i la fotografia n’és un. Amb les imatges m’expresso, em comunico i intento deixar entreveure la meva manera de veure el món. Em sento còmoda amb l’aspecte creatiu de la fotografia i és per això que, a banda de la meva part professional i més enfocada a l’empresa o a l’entitat, em dedico a la part creativa.

Professionalment vaig començar cobrint la Fira de teatre al carrer de Tàrrega com a fotògrafa oficial.La meva atracció, des de ben petita, al món de l’espectacle i les arts escèniques, fa que comencés treballant aquest tipus de fotografia. M’hi sento còmoda perquè em permet la espontaneïtat, la intuïció i la creativitat de la imatge fotogràfica. A partir d’aquell primer treball, m’he dedicat molt intensament a la fotografia d’arxiu i inventari. He treballat amb l’Institut Amatller d’art Hispànic, amb el Museu de Tàrrega i més recentment amb el Memorial Democràtic de Catalunya. Farà uns tres anys, arran d’un curs d’arquitectura i interiorisme cursat a l’Institut de Fotografia de Catalunya, vaig començar a interessar-me per aquest món. M’atrau especialment per la seva creativitat i la possibilitat que m’ofereix d’interpretar i reproduir espais creats per a ser viscuts. Treballo i aprenc amb l’interiorista Kiko Solsona.

El bodegó i la fotografia publicitària formen també part de la meva feina. Amb ells puc aprofundir en el tractament del petit format i la llibertat en l’enfocament, els enquadraments o la il.luminació. Són fotografies que sempre m’ensenyen i m’ajuden a continuar aprenent la tècnica fotogràfica. Em queda pendent aprofundir en el del retrat o el reportatge social tot i que cada dia m’hi sento més atreta. Els trobo gèneres fascinants i, alhora, complicats ja que mostrar a la persona tal com és, sincera, no és feina fàcil. Si a això hi sumem el poder reproduir les emocions viscudes en moments especials (com ara un enllaç) fa que tingui molt respecte per aquesta part de la meva feina i que m’atregui aprofundir-hi.

Aquesta és la meva visió de la fotografia. Les imatges que en resulten són en aquest web que us convido a visitar i a comentar-me, si voleu.